Ваша нишпорка тут !!!

Ця страшна дисципліна (+++відео)

http://cpcviktoriya.com.ua
Якщо ви хочете, щоб ваш бізнес розвивався, - вам потрібен метод, якщо ви хочете, щоб ваше життя розквітло, - вам потрібно внести в нього впорядкованість.

Для багатьох слово «дисципліна» стоїть десь між дантистом і діареєю. Однак самодисципліна лежить в основі успіху. Кожен день ми кладемо на чаші терезів миттєве задоволення і довготривалу користь. Кожен день ми робимо вибір.
Ключ до самодисципліни - аж ніяк не залізна воля, а розуміння того, навіщо нам це потрібно.
Коли ви дисципліновані, вам не потрібен додатковий контроль з боку. У результаті ви самі розпоряджаєтеся своїм життям, і ніхто не вказує вам, що і коли робити. Це і є запорука успіху вашого бізнесу.

Якщо ж дисципліна вам чужа, ви отримуєте її ззовні. Люди, які не можуть самі себе організувати, зазвичай займають посади, що вимагають чіткого виконання вказівок.
Будь-який шлях до поставленої мети не здасться вам виснажливим, якщо кожен крок ваш буде обдуманим і неквапливим. Уникайте тих шляхів, що обіцяють швидке багатство, успіх і славу без всяких ваших зусиль. У вас є сили всього добитися самому.
Гіркою є дисципліна, але вона несе солодкі плоди. Озброївшись самодисципліною, ви можете витримати будь-які випробування, вижити і перемогти.

З самодисципліною, ви зможете домогтися в житті всього, чого тільки забажаєте.Дисципліна в дрібницях - навчання замість телевізора - запорука бажаного результату в майбутньому. Ви ж хочете стати відмінним фахівцем і добре заробляти? Фітнес і басейн тричі на тиждень - от ви і зробили перші кроки на шляху до здоров'я і красу.

Деякі люди можуть заперечити: «Так, у мене на столі панує хаос. Але це творчий хаос. Насправді я дуже продуктивно працюю! »Чи так це? Уявімо тепер такий творчий хаос в операційній: лікарі і сестри сидять на столах, навколо розкидані голки, бинти і порожні пляшки. І тут хірург заявляє: «Розслабся, приятель. Тут, звичайно, бардак, але у нас все під контролем! »

У серйозній роботі, у бізнесі, де на рахунку кожна хвилина, не можна без порядку і хорошої організації. Хаос - це не той грунт, на якому може вирости щось вартісне.

Зрозумійте, що ви не в силах відразу досягти успіху, що не розквітнуть на луках раніше покладеного терміну лілії. Тільки подивіться, які величезні піраміди споруджені, але їх будівельники мали лише каміння і час.
Чим терплячіше і наполегливіше ви йдете вперед, тим значнішою стане очікувана нагорода.
 ***
Зверни увагу !


***

Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...