Ваша нишпорка тут !!!

10 якостей невдахи (+відео)

Хто такий невдаха? У кожної людини своя відповідь на це питання. Деякі думають, що невдаха, це той, у кого немає грошей, роботи, сім'ї і друзів. Деякі думають, що це той, хто не вміє ні довіряти, не поважати, ні любити інших людей. Можливо, друге і приводить до першого.

Але можна бути переможеним і маючи величезні рахунки в банку, розкішний будинок і гараж з п'ятьма автомобілями. Чому це відбувається? У статті "10 Traits of Losers: Are you One?" На сайті Dumblittleman перераховані якості, здатні зробити вас невдахою.


Якості переможеного:
Нещирість

Щирість полягає в тому, що цінності, думки, слова і дії не розходяться між собою, вони рівні і послідовні. Щирість налаштовує. Якщо ж ваші слова постійно будуть розходитися з діями, люди відвернутися від вас.

Плітки і наклеп

Якщо ви відомі як людина, яка розносить наклеп і плітки, жодна людина не стане довіряти вам, ви залишитеся зовсім одні, ви програєте.

Хронічний песимізм

Мова не про маленьку частку песимізму час від часу, а про глибокий, постійний, непорушний песимізм, який змушує навколишніх уникати вашого товариства і ховає від вас красу життя. Такий песимізм душить і паралізує.

Байдужість

Незалежно від роду вашої діяльності, ви не повинні бути байдужими до інших людей. Якщо ви можете кинути поранену людину, або пройти повз кричущого, загубиленої дитини, або просто відмовити людині, що потребує вашої допомоги - ви в програші.

Відсутність амбіцій

Людина - це не острів, і так чи інакше ви маєте прямий вплив на людей навколо вас. Відсутність амбіцій - це шкідлива інфекційна якість, якою ви псуєте і забруднюєте все з чим стикаєтеся.

Посередність

Не можна жити як на годинниковій бомбі, боячись зробити зайвий крок, тому що це може комусь не сподобатися і постійно очікуючи схвалення з боку. Ваші слова, що свідчать про повагу когось, повинні бути щирими, а не народженими в результаті страху або бажання догодити комусь, інакше вони викличуть лише негатив.

Відсутність віри в себе і самоповаги

Давно не секрет, що перш ніж ви зможете поважати когось ще, ви повинні навчитися поважати самого себе. Як ви зможете жити повноцінним життям, спілкуватися і підтримувати інших людей, якщо ви не будете вірити самі в себе? Все залежить від вашого власного ставлення до себе.

Звичка здаватися на півдорозі

Це відноситься до всіх областей вашого життя. Не можна здаватися занадто рано. Прямуйте за своєю метою, не відступайте на півдорозі і ніколи не втрачайте надію.

Закритість

Наше сприйняття ділиться на 3 частини:
  • ми знаємо.
  • ми знаємо, що не знаємо.
  • ми не знаємо, що не знаємо.
Забувши про третю частину, ви стаєте закритими для нової інформації. Якщо ви відмовитеся визнати, що знаєте далеко не все, ваше життя завжди буде залишатися темним і одноманітним.

Безвідповідальність

Перекладання відповідальності і провини на інших, як ніщо інше, гальмує прийняття рішень і посилює проблеми. Поки ви не навчитеся відповідальності, ви ніколи не станете ні переможцем, ні тією людиною, яка змінить світ.

Якщо ці якості присутні в вас ви є переможеним, навіть якщо ви думаєте по іншому. Постарайтеся позбутися від них.

selfhacker.ru

***
Корисно прочитати



***
Корисно подивитися

Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...