Ваша нишпорка тут !!!

Я повинен ... та я не можу ... (+++відео)

Що є ОДНІЄЮ з найважливіших умов для того, щоб ми встигли зробити все потрібне, щоб жили своїм життям, щоб досягли своїх цілей?

Це дія! - Коли просто потрібно почати робити.

Ми можемо мріяти, говорити, планувати, але не зробити ні єдиного кроку в обраному напрямку.

Це різниця між мрійником і людиною слова. Це різниця між змінами і «все одне і те ж». І найважливіше це різниця між тим життям, яким ми хочемо жити і тим життям, яким ми змушені жити.

По-перше, пора розлучитися із звичними оманами.

Секрети. Немає абсолютно ніяких секретів у постановці мети, її досягненні або в можливості жити, так як ви вважаєте за потрібне. Ми знаємо, що для цього треба використовувати свою завзятість, терпіння, працьовитість, стійкість, позитивність. Більшість з нас вважають за краще заперечувати цей очевидний факт і продовжують шукати чудові легкі шляхи.

Час. Він теж приготував для нас свої пастки і помилки. Чому ми впевнені, що достатньо зробити один крок у напрямку до мети, і на наступний ранок ми вже прокинемося щасливими і знаменитими на потрібній нам вершині? Чому ми не беремо до уваги дні розчарувань і важкої праці, які стануть нашими ступенями на шляху до успіху? Більшість з нас спрямовує погляд тільки на сяючу вершину, не бажаючи бачити важкий і звивистий шлях до неї.

Гроші. Не потрібно багато грошей, щоб перетворити в реальність ваші мрії та цілі. Тут більше потрібні ваша праця, наполегливість і пристрасть.

Задайте собі питання, що заважає мені діяти зараз:
- Страх? Апатія? Невпевненість?
- Що фізично заважає мені діяти?
- Хто створив для мене ці бар'єри?
Висновки досить прозорі для кожного. Ви - та найголовніша перешкода і слабка ланка в здійсненні своїх планів. Ви самі джерело, страху, апатії і невпевненості. Майже ні одна з перешкод фізично не існує, вони існують тільки у вашій голові.

Кілька порад:

1. Визначте, що ви хочете зробити зараз, а не взагалі в житті. Коли ми були маленькими, нас запитували, чим ми хочемо в житті займатися. Найчастіше, у нас не було чіткої відповіді. І це добре. Багато більш дорослих людей теж не зможуть відповісти на це питання. Наші інтереси і здібності розвиваються з часом. Але, щоб зараз підняти свою сідницю треба розуміти, що ми хочемо робити прямо зараз. Можливо, зараз ви хочете подорожувати, зустрічатися з друзями і побудувати свій бізнес. Можливо, через 5-10 років ви захочете прямо протилежного.

2. Пора припинити повертатися думками в минуле. Кожен з нас хотів би повернутися в минуле і щось вчасно почати, правильно сказати або мудро себе повести. Це, безсумнівно, забирає у нас енергію на нескінченні переживання «якщо б, та якби ...». Ми не можемо повернутися в минуле, але наступний найбільш вдалий момент для мудрих дій, своєчасних починань - зараз. А годинник фіксує наскільки ми цього справді хочемо ... тик-так-тік ... так ...

3. Припинити стогнати, зітхати і скаржитися. Коли щось нас засмучує, ми скаржимося. Це неприємно чути, але, повірте, ніхто не сприймає наших скарг всерйоз. Все, що нам треба, ми повинні вміти робити самостійно. Найкраще застосування для наших прикростей - це усвідомлення того, що ми ще чогось не знаємо, не вміємо і прийшла пора цьому навчитися. Сьогодні.

Контрольний список для тих, хто починає діяти:

  • Пристрасть. Якщо вам не подобається те, що ви робите, то є небезпека, що незабаром ви повернетеся у вихідне положення «на дивані».
  • Позитивність і почуття гумору.
  • Друзі. Які вам допомагають піднятися, якщо ви впали, а не ті, які сидять з вами поруч на дивані.
  • Приклад. Люди, які досягли того, чого ви хочете. Більше дізнавайтеся про них, цікавтеся їхнім способом мислення, зберігаючи при цьому свою унікальність, свої переконання і свої цілі.
  • Жага знань. Вам багато чому ще доведеться навчитися в житті. Не обмежуйте свою допитливість - це ваш особистий «вічний двигун».
  • Концентрація.
  • Сильна воля.
  • Колишні помилки. Навіщо? Щоб ніколи більше не прилипати до дивана.
***
Зверни увагу


***


Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...