Ваша нишпорка тут !!!

Почну нове життя ... з вівторка!

прослухати статтю:
 


Ми неповторні і не схожі один на одного в наших індивідуальних особливостях. Секрети досягнення позитивних результатів і підкорення вершин теж дивовижно різні.

Але є і загальні закономірності гармонійного життя соціуму або всієї природи. Наприклад, адаптація до погодних умов: є люди більш-менш стійкі до холоду, але одягатися тепло в 30-градусний мороз рекомендовано всім. Так, однією з загальних закономірностей, з точки зору астрології, є нерівномірний "забарвлення" різних днів тижня.
____________________________________________________

Приміром, понеділок є не самим стабільним днем, особливо з точки зору емоційних станів та реакцій людей навколо. Він не дуже-то сприятливий для важких навантажень, але цілком підходить для зосередження на власних емоціях, спроб досягнення душевного спокою, яке дозволить не розтратити сили в перший день трудового тижня.

А ось Вівторок, навпаки, - день вольових рішень, ударної роботи, припливу сил і навіть шансів направити можливу агресію в конструктивне русло.
____________________________________________________

Тому для обіцянок собі "почати нове життя з такого-дня" для старту краще вибирати не понеділок, а вівторок - тоді вони мають більше шансів втілитися в життя, а не залишитися порожніми відмовками.

Але, крім початку нового життя, тренувальні цикли (якщо ви займаєтеся спортом) також сприятливіші починати з вівторка, або планувати на понеділок тільки легкі навантаження і теоретичну підготовку. І тоді в цілому тиждень буде неодмінно ефективної та гармонійної!

evergreencenter.ru

***
Зверни увагу




Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...