Ваша нишпорка тут !!!

Як розбагатіти в наступаючому році? І жартома, і всерйоз (++відео)



Хто ж не хоче розбагатіти? 
Тільки от питання: а в чому полягає багатство? Людські цінності різні. І кожен мріє про своє. 
Кажуть: «Мріяти не шкідливо, шкідливо - не мріяти!» 
Що ж треба робити, щоб розбагатіти в наступаючому році? Хоча одна з відповідей звучить вже в самому питанні - робити! Поради, в принципі, загальновідомі, але ... 



Порада 1 
Для того щоб весь наступний рік у вас водилися гроші, накриваючи новорічний стіл, покладіть під тарілки начищені до блиску десятикарбованцеві монетки. А самі тарілочки нехай будуть із золотою облямівкою. 

Порада 2 
Неодмінно треба бути в новому вбранні. А ще краще - і при новому гардеробі! 

Порада 3 
Напередодні зробіть якісне генеральне прибирання і роздаруйте речі, якими вже не користуєтеся. Тим самим когось ощасливите і звільните простір, відкривши дорогу своїм новим грошовим потокам і можливостям! 

Порада 4 
Проведіть ритуал. Напередодні новорічної ночі візьміть аркуш паперу, на ньому зеленим фломастером напишіть загальну суму, яку ви хотіли б отримати / заробити в наступаючому році. Приберіть лист туди, куди ніхто крім вас не заглядає. 

Порада 5  (візуалізація)
Намалюйте або приклейте вирізані з журналів картинки того, що ви хочете придбати в наступному році. Повісьте цей колаж на стіну у своїй кімнаті. 

Порада 6 
На святковому столі нехай буде 12 страв, смачних і корисних (включаючи вази з фруктами). Тоді всі 12 місяців у вашому домі буде їжа! 

Порада 7 
Настає рік Змії. Придбайте амулет у вигляді змії (або брелок / прикрасу з каменю змійовика) і носіть його з собою. Даруючи друзям такий талісман з добрими словами, ви неодмінно за принципом «бумеранга» примножите і свої багатства! 

Порада 8 
Пора змінити гаманець? Зробіть собі чи своїм близьким такий своєчасний подарунок! Покладіть в нього нерозмінну купюру і скажіть: «Купюра нерозмінна до себе приманить гроші. За рік примножиться, складеться, помножиться, своїм шляхом прямуватиме, мене багатою (им) зробить. Слово моє міцне!»

Порада 9 
Почніть ранок 1 січня з грошової ванни. Наберіть ванну, додайте в неї склянку молока, кілька крапель олії пачулі (або якоїсь іншої, приємної вам) і покладіть 12 монеток вартістю в 10 гривень. Полежіть у ванні, закривши очі і уявляючи, як до вас з усіх боків приходять, стікаються гроші. Потім тричі пориньте у воду з головою. І знову Візуалізуйте образ грошових потоків. Для посилення грошового ритуалу запаліть у ванній кімнаті зелену свічку. А після того, як покинете «чарівну» воду, не витирайтеся, дайте волозі висохнути самостійно. 

Порада 10 
Дозвольте дати вам ще одну найважливішу пораду: бажаючи в новорічну ніч собі грошей, не забувайте і про інші сфери свого життя. Адже «багатство» від слова «Бог». Вірте в себе! Не тільки перевіряйте, але і довіряйте світу! Зміцнюйте здоров'я, покращуйте взаємини. І - любіть! Нехай любов зігріває вашу душу, розкриває ваші кращі сторони і стимулює до розвитку, творчості! Повірте, якщо будете жити, розвиваючись, творячи, створюючи - гроші прийдуть до вас як неминучий наслідок! 

Порада 11 
Напишіть список того, чого ви хотіли б навчитися, чим би ви хотіли займатися. Пунктів повинно бути не менше дванадцяти. І кожен місяць в році його треба переписувати, коректуючи! Ясна річ (додамо містики), в самоті, не при електричному освітленні, а при свічці. 

Порада 12 
Як можна частіше повторюйте слова: «Я - Творець свого багатства і щастя. Я притягую до себе гроші і успіх. Я гідний бути багатим, щасливим, коханим і люблячим. Щастя в мені, в моїх людських якостях, знаннях, здібностях та вмінні! »
У кожному жарті є частка правди. Хтось може посміятися, а хтось візьме на замітку. Головне - це настрій на успішний та прибутковий рік! Природно, треба щось для цього робити, щоб не вийшло як в анекдоті ... 
Жебрак молиться Богу, просить послати йому хоч трохи грошей. День молиться, тиждень, місяць. А грошей як не було, так і немає. Засмутився бідолага, дорікнув Господу в серці: 
- Я молюсь день і ніч, а ти, Господи, мене й слухати не хочеш! 

Мойсеєві стало шкода бідну людину більше всіх, і він за нею попросив . 

Бог розводить руками і говорить: 
- Ти думаєш, я не хочу йому допомогти? Нехай же він що-небудь зробить, хоча б лотерейний квиток купить! 

І все-таки будемо пам'ятати: Змія - символ розуму. Бажаючи грошей, треба насамперед бажати собі знань, розуміння і круглий рік бути в здоровому розумі!


***

 ***

Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...