Ваша нишпорка тут !!!

5 міфів про те, як краще працювати


Багатозадачність працює. Деякі люди дійсно можуть жонглювати своїми завданнями і при цьому виконувати їх ефективно. Але справа в тому, що таких людей мало, особливо в наше століття інформаційного перевантаження. Рішення однієї задачі в даний момент часу є більш ефективним підходом, якщо ви хочете досягти своєї мети без шкоди для якості.
Зволікання завжди погано. Зволікання - це одна з основних людських рис. Більшість з нас досить ледачі. Ми відкладаємо наші справи до останнього моменту для того, щоб насолодитися життям і ще раз зітхнути на повні груди свободу. Без сумніву є багато негативних наслідків зволікання, але в реальності, це не завжди погано. Іноді важливо зробити крок назад, розслабитися і просто ігнорувати свої звичайні справи. Це допоможе вам оцінити важливість того, що ви робите, визначити свої пріоритети, а також допомагає самостійно зняти стрес. Затягуйте іноді час для того, щоб відновитися і прийти в себе.

Чим більше ви працюєте, тим краще. Це було правдою в минуле індустріальне 20 століття, але не в наш інформаційний вік. Не помиляйтеся, нічого не зможе замінити важка праця, і успіх легко не приходить. Але він вимагає, щоб ви були продуктивні і ефективні. Ви повинні вирішити, на чому ви повинні сконцентрувати свої зусилля і куди вкласти максимум своєї енергії. Іноді 5-6 годин на день достатньо для отримання результату. Але це мають бути години, зайняті тільки роботою і нічим більше. І ви повинні бути, безумовно, готові до того, щоб робити її щодня.

Одні й ті ж рецепти ефективності годяться для кожного. Це те, що ми розуміємо досить пізно. Нам пропонують стандартний загальноприйнятий режим роботи, і ми повинні підлаштуватися під нього. Коли ми відчуваємо, що не в змозі повністю включитися в роботу о 8 годині ранку, ми починаємо звинувачувати себе. Але це неправильно. Ви повинні знати, який режим краще і ефективніше працює саме для вас. Оскільки немає двох однакових людей, то і їх підходи до підвищення ефективності, теж будуть різними. Суть в тому, щоб спробувати різні режими праці і вибрати свій.

Все має організовано. Це один з найбільших міфів сучасного світу, що можна стати продуктивним і успішним дотримуючись певних кроків. Але ми говоримо про вашу особисту ефективність, а не про ефективність якоїсь системи.

Якщо ви вже протягом довгого часу працюєте над досягненням своєї мети і все ще від неї далекі, пора переглянути якісь стандартні погляди про ефективну працю і знайти свої особисті способи і підходи до організації свого робочого процесу.

***
Зверни увагу


Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...