Ваша нишпорка тут !!!

Як навчитися робити те, що здається неможливим?



Коли люди, яких ви давно знаєте як звичайних і нічим не видатних (однокласники, друзі, знайомі, сусіди), раптом починають робити щось з вашої точки зору абсолютно для них неможливе, що ви думаєте?

Наприклад, що ви скажете про сусіда, чиї розумові і ділові здібності завжди викликали у вас лише посмішку, але який нещодавно перебрався в престижний район і купив машину разів у десять дорожче вашої розвалюхи ....

Можу відповісти з дуже високою ймовірністю. Ось вона, ця фраза: «Щастить же дурням!» Можете не сумніватися, я чув подібні репліки не одну сотню разів. І ці слова були адресовані особисто мені ... У школі я був тихим трієчником, навчався абияк, косив від «заходів», в комсомол вступив одним з останніх в класі, «щоб не діставали». Але потім швидко зрозумів, що таке життя не для мене. І став вчитися ... нічого не боятися! І швидко став вчитися! Ось і весь секрет. Так, є такі люди, які вважають, що нічого неможливого для них немає. Самовпевнені, зухвалі, не звертають увагу на так зване «громадська думка». Але це лише одиниці, виняток із правил. Переважна більшість же, ІМХО, істоти безініціативні і ... не ледачі, немає.

Просто рухають цими людьми скоріше негативні мотиви, ніж позитивні. Для таких людей «кращий мотиватор - не гроші, а їх відсутність». А того, хто домагається, за поняттями такого «нормального» людини, «абсолютно неможливого» результату, вважають «щасливчиком» і втішають себе, що «щастить не всім». А адже стати таким «щасливчиком» у наш дивовижний час - простіше простого!

Треба тільки захотіти! Адже знайти потрібну інформацію і навчитися будь-яким практичним навичкам сьогодні можна швидко і з мінімальними витратами. Інформації будь, безкоштовних методик, корисних порад, людей, готових допомогти, в Інтернеті - як казав кіт Матроскін, «ну просто завались». Головне гальмо звичайного, «нормального» людини - відсутність практичного досвіду. Відмазка козирна: «Я ніколи такого не робив, у мене немає досвіду».

А звідки він з'явиться, якщо нічого не робити? Такий «нормальний» людина не починає навіть того, що йому при нетривалому навчанні цілком під силу. Іноді, правда, отримує від долі подарунок - «чарівний пендель» - у вигляді втрати роботи, наприклад ... Але і в цьому випадку багато хто продовжує тупо шукати роботу «за профілем», навіть за набагато менші гроші. Обрати час, вивчитися новому було колись, а зараз - «Я не можу ризикувати, мені сім'ю треба годувати».

Крок вправо, крок вліво - боронь боже! Правда, не враховує така людина, що за відсутності грошової «заначки» (а звідки їй узятися за копійчаної зарплатні) навіть «гарантована» робота не дає ніяких гарантій у форс-мажорних обставинах, які в наш час відбуваються все частіше і частіше. Та й просто - «ненавчених», застрягання на одному рівні (в будь-якій сфері людської діяльності) різко знижує ринкову вартість людини в наше швидко мінливе час.

Вихід я бачу тільки один - уважно відстежувати вигідні тренди (тенденції) і швидко вчитися витягувати з цих тенденцій вигоду. Швидко навчатися того, що буде користуватися попитом завтра. Нехай навіть це здається вам неможливим. Поки неможливим. Все на світі можливо. Було б мужність поставити собі мету і бажання досягти цю мету, чого б це не коштувало. Повторюся: знайти практично будь-яку потрібну інформацію та навчитися будь-яким практичним навичкам сьогодні можна швидко і з мінімальними витратами. Будь інформації, безкоштовних методик, корисних порад, людей, готових допомогти, в Інтернеті «ну просто завались». Навчитися сьогодні робити те, що ви ще вчора вважали неможливим, можна дуже швидко.

Для цього потрібно:

  • 1. Поставити мету. 
  • 2. Зібрати інформацію. 
  • 3. Скласти реалістичний, покроковий план і ... 
  • 4. Діяти. Швидко. Зухвало! Негайно!! Нехай вас не розуміють оточуючі «нормальні люди». Ви живете своїм, тільки своїм особистим життям! До речі, девіз усіх службовців SAS - Special Air Service, підрозділи спецназу Збройних сил Великобританії (дуже серйозною «контори») - «Who Dares Wins» («Перемагає зухвалий»). 

А не розумний, обережний, краще за всіх «натасканий» і т.п. Дерзайте! І з будь-якої ситуації вийдете переможцем! А закінчити я хочу витягом з інтерв'ю британського солдата елітного спецпідрозділу SAS кореспонденту телекомпанії ВВС: «Так, ми робимо неможливе. Але ми - люди! ... Якщо ви будете зволікати, ви загинете. Точно загинете! »


***
Зверни увагу

Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...