Ваша нишпорка тут !!!

7 способів впоратися з проблемами


Ми всі постійно стикаємося з проблемами в кожній сфері нашого життя. Правда в тому, що ви будете мати справу з труднощами і проблемами протягом всього вашого життя, будь то особисте життя, кар'єра чи бізнес. Багато хто з нас лякаються і намагаються і піти від проблеми, бо не хочуть прийняти реальність такою, яка вона є. Тікати від проблем найгірше, що ви можете зробити, щоб впоратися з ними. У мене є декілька порад для вас про те як мати справу з повсякденними проблемами. Почніть зараз і розвивайте самодисципліну, щоб практикувати такі поради:


1. Не перестарайтеся. Занадто емоційна реакція на проблеми змушує вас приймати погані рішення. Коли ми не в змозі контролювати наші емоції, ми будемо приймати рішення, про які ми будемо жалкувати згодом. Наступного разу, коли ви зіткнулися з проблемою, поспостерігайте за ходом своїх думок і зберігайте спокій, щоб прийняти більш зважені рішення.

2. Прийміть реальність. Спокійно прийміть реальний стан речей. Ви повинні зрозуміти, що не все буде так, як ви хочете. У всякому разі не прямо зараз :-) Якщо ви не можете прийняти реальність, ви будете відчувати розчарування в житті. Багато людей будуть намагатися змінити когось або щось, що вони не можуть контролювати, і коли це не виходить, вони відчувають себе нещасними. Як тільки ви можете прийняти реальність (в тому числі проблеми, з якими ви зіткнулися), ви зможете бути спокійнішим і думати більш чітко про те, як зробити ще один крок до своєї мети.

3. Не звинувачуйте інших. Багато людей мають звичку звинувачувати інших у всіх своїх проблемах. Вони не в змозі нести повну відповідальність за рішення, які вони роблять в житті. Чим більше ви звинувачуєте інших у своїх проблемах, тим менше людей захочуть бути у вашому оточенні. Що вам точно не потрібно робити, коли ви стикаєтеся з особистою проблемою - не починати вказуювати пальцем на інших.

4. Практикуйте неупередженість. Зробіть звичкою відключення себе від будь-якого результату. Неупередженість означає, що ви не прив'язані до якогось певного результату в житті. Коли ви починаєте практику неупередженості багато ваших страхи та невпевненість зникнуть.

5. Чи не переаналізовуєте. Коли ви занадто багато думаєте про ситуації або події, які сталися, то ви почнете судити всіх і вся. Коли ви надто багато думаєте, вам буде дуже нелегко прийняти дійсність, і ви будете думати, що з вами щось не так. Це також може привести до бездіяльності при досягненні своїх цілей, що розчаровує в довгостроковій перспективі.

6. Прийміть зміни у вашому житті. Ви будете мати справу зі змінами в житті весь час. Багато людей не люблять змін, вони чинять опір, тому що зміни знаходяться поза зоною їх комфорту. Ви можете бути нещасні або щасливі в певний час, однак ви повинні розуміти, що ці два стани не є постійними. Ви повинні тренувати свій розум, щоб бути в гармонії весь час, незалежно від емоційного стану.

7. Не порівнюйте свій спосіб життя з іншим. Я знаю, це дійсно важко не порівнювати себе з іншими людьми, проте чим частіше ми це робимо, тим більше розчарування ми будемо відчувати. Це, можливо, будуть люди, які зробили більше ніж ви. Головне пам'ятати, що ви створюєте свою власну унікальну історію успіху в житті.

Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...