Ваша нишпорка тут !!!

7 уроків успіху від Генрі Форда


overdraft.blog.ru/
Генрі Форд був чудовою людиною, який заснував компанію Ford Motor, він був також творцем складальної лінії. У жовтні 1908 року Ford представив автомобіля «Модель Т» і наодинці зробила революцію в транспортній галузі, а також американської промисловості.

Форд був дивовижний винахідник, який отримав 161 патентів США і зібрав одні з найбільших спадків в світі, більшість з яких він залишив Фонду Форда.

1. Служити іншим

"Бізнес, абсолютно присвячений службі іншим буде мати тільки одне занепокоєння з приводу прибутку. Вони будуть непристойно великі ".
Секрет успіху полягає в служінні іншим! Всі успішні люди служать, чим більше успіх, тим більше служіння. Багатство створюється з сервісу, багатство приходить тільки від військової служби. Форд сказав: «Багатство, як і щастя, ніколи не досягається, коли до нього йдуть безпосередньо. Воно приходить як побічний продукт надання корисних послуг. А як ви служите?


2. Фокусуйтеся
"Немає людини, яка не може зробити більше, ніж вона думає, що може".
Ви в повному невіданні про ваші потенціали, тому що ви ніколи не орієнтували всі ваші зусилля на одному завданні. Ви витрачаєте годину вашого дня, роблячи це, три години інше, але ви ніколи не зосереджує всю вашу увагу на одну дію.

Коли ви зосереджує ваше життя, неможливості стають можливостями. Сфокусуйтеся, і ви зможете зробити більше, ніж ви думаєте, що ви можете!

3. Будьте продуктивними
"Це було моє спостереження, що більшість людей, які вириваються вперед, роблять це в той час, коли інші байдикують".
У всіх нас є 24 години в добі, проте деякі досягають успіху в той час як інші зазнають невдачі. Чому це відбувається? Причина в тому, що деякі успішно контролюють свій день, тоді як інші перебувають під контролем їх дня. Деякі диктують, як їх день повинен проходити, а інші дозволяють дню диктувати їм, куди їм йти.

Якщо ви зазнаєте невдачі, це означає, що ви не змогли грамотно використовувати свій час, якщо ви досягли успіху, то ви досягли успіху в управлінні вашим часом!

4. Вирішуйте завдання
"Більшість людей витрачають більше часу та енергії, блукаючи навколо проблем, ніж при спробі їх вирішення".
Вам залишиться лише отримувати винагороду за проблеми, які ви вирішуєте за інших людей. Якщо ви будете вирішувати великі проблеми, ви отримаєте велику винагороду, якщо ви вирішите малі проблеми, то ви отримаєте малу винагороду. Якщо ви вирішуєте проблеми для кількох людей, то ваша винагорода буде невеликою, якщо ви вирішуєте проблеми для мас, то ви станете багатим.

Не витрачайте свій час на кружляння навколо проблем - вирішуйте їх!

5. Немає нічого важкого
"Ніщо не буде складним, якщо ви розділите його на невеликі завдання".
Генрі Форд сказав: "Немає великих проблем, є тільки багато маленьких проблем». Ви можете піднятися на гору крок за кроком - окремі кроки не важкі, складна частина в тому, щоб робити це послідовно.

Їжте слона один укус за один раз, і одного разу він буде з'їдений.

6. Зосередьтеся на цілі
"Перешкоди - це ті страшні речі, які ви бачите, коли ви відриваєте очі від своєї мети"
Ніколи не відривайте очей від своєї мети! Мета мотивує, мета дає Вам сили, щоб продовжувати йти. Ви повинні послідовно бачити, ким ви хочете бути. Ви повинні бачити мету як завершену, ви повинні пережити досягнення мети у вашій уяві.

7. Думайте!
"Мислення - важка робота, в цьому ймовірно, причина того, чому так мало тих, хто цим займається".
Мислення - то, як ви готуєтеся, це важка робота, це з'ясування невеликих нюансів і розробка планів. Форд сказав: "Перш за все, в підготовці полягає секрет успіху"


www.mrselfdevelopment.com
***
Корисні посилання
11 заповідей Білла Гейтса для молоді
Як стати другим Стівом Джобсом або вчимося навичці інноваторства
Фанкі-бізнес по-львівськи (+відео)
Ділова Кама-сутра: Поради директора Pepsi
Чому ми не використовуємо технології (+відео)

Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...