Ваша нишпорка тут !!!

Як працює закон бумеранга? (+++відео)

cluber.com.ua
Закон бумеранга - це один з найважливіших законів Всесвіту. Що б ми не робили, погано чи правильно ми чинимо, чи добре, все нам повертається. Буває, що людина неусвідомлено або по дурості заподіяла комусь іншому біль чи образу. Проходить деякий час і людина опиняється в аналогічній ситуації, але вже в ролі жертви. Ось так працює закон справедливості або бумеранга. Всім відомі приказки: "Не плюй у колодязь, пригодиться напитися", "Як гукнеш, так і відгукнеться". Ці приказки з покоління в покоління передаються народами. Адже вони містять в собі глибокий зміст. Люди нарікають на життя, що воно несправедливе, а насправді відповідь на те, чому все так складно складається, лежить на поверхні. Стежте за своїми вчинками і думками. Перш ніж щось сказати або зробити неприємне іншій людині, подумайте, а чи хочете ви отримати теж саме на свою адресу?

У всякому разі, цей закон пояснює, чому ті чи інші події відбуваються в нашому житті. Не потрібно когось звинувачувати в своїх бідах або скаржитися на підступи долі, просто шукайте причини в собі. Якщо ви позитивний і доброзичливий чоловік і ставитеся відповідно до людей, то і до вас буде таке ж відношення. Якщо ви виливає злість і заздрість, то не дивуйтеся, що доля до вас несправедлива. Просто ваші думки хибні.

Звичайно, неможливо повністю встежити за ходом думок, адже їх проносяться тисячі в нашій голові. Але, можна пробувати контролювати думки. Наприклад, є буденні думки, спрямовані на щоденні турботи. А є думки, спрямовані на конкретну людину і дуже погано, якщо вони злобні і засуджують.

Щоб життя не підносила сюрпризи у вигляді неприємностей, навчитеся мислити позитивно. Як же цьому навчитися? Потрібно встановити мир між вами і навколишнім середовищем, відганяти від себе такі почуття, як неприязнь, невдоволення, осуд і ненависть. Намагайтеся у всьому і у всіх знаходити якісь плюси, а вони є, повірте! Якщо ви постійно будете так мислити, то поступово це увійде у вас у звичку. Позбавляйтеся від негативних думок як тільки вони зароджуються, відштовхуйте їх від себе.

Сьогодні ви когось принизили, завтра хтось принизить вас. Так чи варто ображатися, якщо ви самі у всьому винні. Поки ви несете в собі негатив, у вашому житті неодмінно будуть неприємності. Припинивши засуджувати, заздрити, злитися на когось, ви помітите, що через якийсь час ваше життя почне змінюватися на краще. Не бог нас карає за щось або нагороджує, а самі ми пожинаємо плоди наших думок і вчинків. Почніть з себе, і хай закон бумеранга несе у ваше життя тільки добро!

***
Корисно подивитися


Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...