Ваша нишпорка тут !!!

37 секретів вашого процвітання

Процвітання - дивовижне явище. Це слово знайоме кожному, але лише деякі усвідомлюють його справжній зміст. Ще менше людей володіють секретами процвітання і вміють використовувати їх, у своєму житті. Але як тільки ви збагнете їх, перед вами відкриється зовсім новий, захоплюючий світ. Здоров'я, щастя і багатство творять з людиною вражаючі речі. Вони дають можливість починати кожен свій день з радістю і живою, дієвою енергією і закінчувати його з відчуттям гармонії в душі та світу з самим собою, вони наповнюють кожен день вашого життя духом пригод.

1. Людина не може керувати законами світобудови

Це перший основний секрет процвітання, і саме той, який стільки людей не беруть до уваги. Вони підходять до питання процвітання лише як до способу отримання матеріальних цінностей і не дають собі праці налаштуватися на атмосферу успіху, відчути ту реальну енергію, з якої виткане благополуччя.

Все в світі базується на принципі рівноцінного обміну речей, явищ, цінностей. Але зважуються вони на шальках терезів з нестійкою рівновагою: все, що ви віддаєте, повертається до вас, в багато разів, як правило, в десятки разів, примноження. Якщо ви сієте насіння добра, урожай поверне вам сторицею.

Це завжди залишається вірним: будь то гроші, які ви віддаєте на пожертвування, або любов, яку ви даруєте, або те добро, яке ви творите. І, як би ви не намагалися, неможливо регулювати закони світобудови. Отже, вийдіть з будинку і зробіть будь-який добрий вчинок просто так, навмання. Посійте насіння добра в тому, хто потребує, будьте особливо добрі до когось конкретно, хоча б он до того клерка з черги на звільнення. Без сумніву, вас чекає ще більше досягнення успіху!

2. Безкоштовний сир лише в мишоловці

Подібне твердження звучить легковажно, але насправді це дуже виразне, коротке і глибоке узагальнення того, як діють закони процвітання.

Неможливо стати багатим, вигравши в лотерею, або отримавши спадщину, або раптом виявивши нафту на своєму задньому дворі. Ймовірно, подібне відбувається з людьми бідними і здатне створити тимчасове благополуччя. Але придбане таким чином багатство не залишається назавжди, або, кажучи по-іншому, неможливо отримати істинного благополуччя, не заплативши за нього. Завжди існує певна ціна, яку доводиться платити: це і є той самий справедливий, рівноцінний обмін, який обговорювався як перший секрет процвітання.

Перетворення в людини, яка несе відповідальність за свій добробут, є більшою частиною тієї ціни, яку ми платимо за своє процвітання. Ось уже вкотре мої спостереження показують, що більшість бідних людей, випадково виграли в лотерею великі гроші, виявляються розореними і жалюгідними десятьма роками пізніше. Але ж ми говоримо про людей, які виграли десять, двадцять чи навіть сорок мільйонів доларів! Вони отримують тільки гріш, але не знаходять розуміння, що укладено в самому явищі процвітання. Тому гріш обов'язково йдуть, а все інше, що складає процвітання, не з'являється. Нічого не дається задарма. Борги залишаються обов'язковими

3. Процвітаючі люди не особливо релігійні

Процвітаючі люди зовсім не обов'язково надмірно релігійні, але вони володіють великою духовністю, усвідомлюючи, що сліпа відданість релігійним вченням і догмам далека від розуміння природної сутності людини. Існує якась вишукана простота, що міститься в самій ідеї процвітання, від мрії до її реального втілення: процвітання по своїй природі не є явище виняткове, воно доступно і можливо.

4. Багатство не приходить до вас. Ви приходите до багатства

Так, можливо, ви читали про людей, що випадково отримали в спадок величезний статок або виграли купу грошей на скачках. Але справжній добробут, то, який не зникає, а залишається з вами назавжди, є результатом цілеспрямованих дій. Він не є вам «випадковим». Ви самі, докладаючи зусиль, приходите до нього.

Спочатку ви створюєте свій добробут подумки, потім, стаючи у вашій свідомості тією людиною, яка привертає до себе успіх, ви втілюєте його на фізичному рівні

5. Ви будуєте своє процвітання за допомогою слів

Або висловлюючись точніше, за допомогою тих слів, які ви вибираєте і вимовляєте. Мене не перестає дивувати той факт, що люди охоче роблять самі песимістичні твердження. Сьогодні мені подзвонив приятель, щоб повідомити, що він в'їхав на своїй вантажівці заднім ходом в дерево. «Кожен раз, як тільки справи у мене починають налагоджуватися, завжди трапляється щось таке, що змінює все в гірший для мене бік». Безумовно, так і відбувається, оскільки він програмує це переконання у свою підсвідомість, яке, в свою чергу, дає команду зробити це на фізичному рівні.

Подумайте тільки, скільки разів, коли відбувається щось хороше, людина при цьому говорить щось на кшталт: «Неможливо повірити! Я ніколи не виграю». Потім трапляється неприємність: упустили блюдо, щось пролили, хтось підвів, і людина заявляє: «Я знав, що це повинно було статися!» Ще б пак, він знав.

Деякі вважають, що це вдалий спосіб бути ввічливим або бути ближче до людей, говорячи про самих себе в принизливій манері. Такі вирази, як «мені завжди не вистачає одного дня і одного долара», можливо, залучать до вас невдах. Але вони ж і відштовхнуть удачу і стануть самовиконуваними пророцтвами. Тому, якщо ви маєте намір запрограмувати свій успіх з допомогою слів, чому б не робити позитивні твердження, як, наприклад, таке: «Я притягую гроші, як магніт»

6. Здоров'я, кохання, щастя і гроші - нескінченні

Якщо ви всього лише раз міцно обняли когось, чи означає це, що кількість обіймів, що  залишилися у вас в запасі скоротилося? Звичайно, ні. Насправді, якщо ви прославилися як людина, яка раз у раз роздає обійми, швидше за все, ви отримаєте їх у відповідь ще більше.

Речі, які створюють справжнє процвітання, такі, як здоров'я, любов, щастя і гроші - нескінченні і фактично відтворюють свій власний простір.

Чим більше ви віддаєте любові, тим більше любові ви отримуєте. Могутнє здоров'я репродукує себе і сприяє подальшому процесу свого укріплення.

Те ж відбувається і з щастям. Оскільки людина не може регулювати загальні закони світобудови, гроші, що знаходяться у вас з обігу, самі відтворюють свою власну енергію, яка надає процесу процвітання якийсь характер циклічності і робить можливим їх постійне повернення до вас. Це певний процес самовідтворення, який триває нескінченно.

7. Закони процвітання діють за принципом заповнення порожнього простору

Природа не терпить порожнечі і завжди прагне заповнити її добром. За природним законам неможливо вкласти річ в руку, яка вже стискає щось в кулаці. Найкращий спосіб привернути до себе добро - це позбавитися від поганого і звільнити таким чином, місце для добра.

Якщо ви надумали придбати новий одяг, найкраще перш звільнити свою шафу від старої, пожертвувавши її притулку для бездомних. Якщо ви зараз мрієте зустріти кохану людину, ви повинні спочатку звільнитися від будь-яких інших, принизливих для вас відносин, в яких ви перебуваєте. Якщо вам не вдається знайти те життєве благополуччя, до якого ви прагнете, задайте собі питання, що ж таке ви продовжуєте утримувати, з чим вам необхідно розлучитися.

8. Думка про гроші переслідує найчастіше бідняка

Серед середніх і нижчих верств населення ведеться багато розмов про те, як ставляться до грошей люди з великим постійним доходом, по-справжньому багаті. Багато хто вважає, що багаті тільки й думають про гроші. Немає твердження більш далекого від правди. Насправді бідняки думають про гроші в цілому набагато більше, ніж багаті.

Це той випадок, який психологи називають «проектуванням». Це означає, що люди проектують на інших свої власні страхи, забобони і спонукання.

Я пам'ятаю той час, коли я був у тяжкому матеріальному становищі: майже єдине, про що я міг думати, це про гроші. Якщо дзвонив телефон, мене цікавило, чи не був це кредитор. Коли я вів машину, я був стурбований думками про те, що, якщо моя машина поламається, я не зможу оплатити ремонт. Я спостерігав за елегантно одягненими людьми в гарних машинах і заздрив їм. Мене цікавило, що ж вони таке зробили, щоб заслужити все те, що вони мають.

Я був зациклений на грошах, тому що все погане, що зі мною відбувалося, здавалося, було наслідком браку грошей.

Тепер, коли у мене є гроші, я дуже рідко думаю про них. Гроші - це один з допоміжних засобів, що поліпшують якість життя і розширюють життєвий досвід. Як тільки грошова проблема усунена, ви знаходите здатність без зайвого занепокоєння отримувати задоволення від життя.

9. Можна просити Бога про те, що, на ваше поняття, ви хочете, але отримаєте ви те, в чому дійсно потребуєте

Підносячи молитви про себе та інших, я ніколи не прошу чогось визначеного, я просто прошу, щоб це було самим хорошим з усього можливого. Якщо ви прагнете до чогось визначеного, краще просити про це або про те, що краще.

У дитинстві я вважав, що обожнюю креветки. Але коли я подорослішав, зрозумів, що креветки мені подобаються, але те, що я дійсно люблю, - це коктейлі з спиртних напоїв. Часто ми дозволяємо вантажу вражень, почуттів, переживань і подій минулих років залишати свій відбиток, впливаючи на ясність наших суджень. Нам здається, ми хочемо одного, але часто виявляється, що ми хочемо зовсім іншого. Це може виявитися як хорошим, так і поганим.

Перші мої 30 років життя я вважав, що хочу бути мільйонером. А насправді мені хотілося бути жертвою і хотілося співчуття оточуючих. І тільки коли моє бажання дійсно змінилося і я захотів стати мільйонером, а не жертвою, так все і сталося.

10. Мудрість - найдієвіший інструмент для досягнення процвітання

Якщо дурень незабаром розлучається зі своїми грошима (а це так і відбувається), є вагома підстава вважати, що до людини мудрої, будь то чоловік або жінка, благополуччя незабаром прийде. А це так і відбувається.

Якщо ви прагнете до значного добробуту, знайдіть спочатку неабияку мудрість.

11. Добробут - це ваше природнє право і природна умова існування

Якщо ми хворі, нещасливі або бідні, це через те, що ми відхилилися від свого життєвого шляху і втратили зв'язок зі своєю справжньою сутністю.

Здоров'я - це ваш природний, даний від природи стан. Тільки при нестачі мікроелементів, наприклад цинку, хвороба здолає ваш організм. Ви входите в цей світ від народження щасливою людиною. Нещастя - це усвідомлений вибір, що вимагає, щоб ви самі прийняли це рішення. Нещастя чуже природі, неприродно і аморально.

Подібно до цього, ви народжені, щоб бути багатим. Боротьба за існування позбавлена ​​шляхетності, неприродна і не необхідна. Коли ви живете по загальних законах процвітання, благоденство приходить до вас так само природно, як дощ, що поливає квіти.

12. Благополуччя виникає з навколишньої атмосфери

Всесвіт забезпечив нас всім необхідним для щасливого життя. Енергія успіху витає всюди, нею наповнена навколишня атмосфера. Як солдат, що очікує наказів, вона завжди на варті, в очікуванні, коли її викличуть з небуття.

Ті кошти, які використовуються для того, щоб з повітря відтворити процвітання на фізичному рівні, - це ідеї.

13. Як тільки ви відкриєте для себе своє призначення, успіх відшукає вас

Як тільки ви почнете виконувати роботу, яка є вашим істинним призначенням, Всесвіт обдарує вас добром. Так, без жодних на то винятків, працюють закони світобудови.

Виконуючи своє призначення, ви приступаєте до роботи з пристрасним захопленням, ретельністю і самовідданістю. А так як ви приходите з такою спрямованістю думок, ваша робота здійснюється на надзвичайно високому рівні, з досягненням вражаючих результатів.

Всі люди, не усвідомлюючи того, знаходяться в постійному пошуку свого «вищого призначення», великої ідеї. Справа, дія, мрія - все це високі категорії в розумінні людей. Коли ви виконуєте своє призначення, люди відчувають присутність цієї вищої сили і хочуть бути її частиною. Ви стаєте особистістю, привабливою для впливових людей, і вже разом з ними йдете до успіху, процвітання.

14. Якщо вами володіє велика мрія, весь світ підкоряється вашій волі

Це одна з тих речей, які людям необізнаним важко зрозуміти і особливо повірити в них. Але на елементарному рівні сутність будь-якого явища у Всесвіті можна звести до енергетичних вібрацій. А самі енергетичні вібрації, поза всяким сумнівом, здатні взаємодіяти і реагувати на інші.

Звідси випливає, що ви дійсно здатні привернути до себе успіх так само природно, як виявити місце для паркування автомобіля, що наближається ліфт або вільну кімнату в готелі.

Коли вами володіє всепоглинаюча мрія і тверда віра в її здійснення, ви залучаєте до себе партнерів, знаходите кошти, можливості, зміцнюєте на ринках і створюєте той налагоджений механізм ваших дій, який веде до здійснення вашої мрії.

15. Ваше благополуччя завжди буде середнім порівняно з благополуччям п'яти ваших найближчих друзів

Це твердження так передбачувано і тим не менш так дивно для непосвячених. Візьмемо п'ятьох ваших найближчих друзів, складемо їх річний дохід за минулий рік і розділимо суму на п'ять: це і буде ваш загальний заробіток за цей рік.

І це відноситься не тільки до грошей ...

Це правило діє в кількох законах, що стосуються процвітання, і залишається в силі повсюдно. Погляньте на взаємини, здоров'я і щастя цих найближчих друзів, і ви виявите, що ви в цьому списку знаходитесь саме посередині.

16. Віра в можливість процвітання здатна витягти його для вас із загальної скарбниці світобудови

Ми знаємо, що ідеї - це засіб, що робить можливим появу добробуту з небуття і його реального втілення на фізичному рівні.

Але все це неможливо здійснити без віри. Ви повинні побачити, розпізнати своє благо, прагнути до нього, повірити в його існування, щоб воно з'явилося. Люди, наділені меншим талантом, але з більш сильною вірою, досягають більш значних успіхів і набагато швидше, ніж люди здатні, але слабкі вірою.

17. Благополуччя без грошей не може існувати

Якщо ви процвітаєте, ви:
1) Здорові.
2) Щасливі.
3) Багаті.
Якщо відсутні два пункти з цих трьох, це не так уже й погано. Але це також і не назвеш благополуччям. Істинне благополуччя займає всі три позиції.

Деякі багаті люди хворі, озлоблені і самотні. Їх не назвеш процвітаючими. Якщо ви здорові, сильні духом, у вас міцний шлюб, але з місяця в місяць ви перебуваєте в боротьбі з рахунками вашої кредитної картки, абсолютно точно, що ви людина не процвітаюча. Процвітання включає в себе всі аспекти вашого життя.

18. Те, що зветься життєвим випробуванням, формує якості характеру, що призводять до життєвого успіху

Не те, щоб процвітання невловимо або важкодосяжним. Це не так. Воно  приходить тільки до тих, хто на правильному шляху, хто опиняється гідним його партнером.

Для більшості людей значна частина шляху до життєвого успіху складається з подолання неминучих випробувань, що формують їх характер і сприяють зрілості суджень. Ви знаходите мудрість зі своїх і чужих помилок. Чим більше уроків ви отримуєте з чужих помилок, тим менше вам доводиться здійснювати своїх. Але кожного з нас чекає свій життєвий урок, для того щоб зробити необхідні вам висновки.

Той, хто приймає ідею процвітання -  усвідомлює це і вітає виклики долі, розглядаючи їх як засіб для придбання необхідних особистих якостей.

19. Природа завжди отримує свою частку

Ви можете добровільно, з радістю, любов'ю і вдячністю віддавати невелику частку вашого добробуту джерела ваших духовних сил. Або це може відбуватися без вашої волі, здійснюватися і вигляді грошових переказів, витрат на послуги лікарів, юристів. Але в будь-якому випадку природа завжди отримує свою данину, це така ж закономірність, як чергування припливів і відливів в море.

20. Мрія повинна бути такою ж високою, значною, як і ви

Це не потрібно ні вам, ні всьому світу - відчувати себе нікчемою. Смирення - непогана властивість характеру, але фальшива скромність чи придушення своїх найкращих якостей - є щось протистоїть ідеї процвітання. М'язи, які не тренуються, атрофуються, то ж відбувається з мрією, її передбаченням і бажаннями.

Ваше бачення майбутнього має бути зухвалим, відчайдушно сміливим, осяяним багатою уявою, якщо ви хочете втілити його в життя. Вам потрібна якась сила, яка змушує вас йти вперед. Це спонукання має бути настільки потужним, щоб одного разу вранці, прокинувшись і ледь відкинувши простирадла, ви буквально увірвалися в наступаючий день, з нетерпінням передчуваючи майбутні події.

21. Процвітання залишає вам ключ до своєї розгадки

По-справжньому процвітаючих людей легко розпізнати. Вони завжди прибирають постіль вранці, у них завжди в порядку їх письмовий стіл, вони миють навіть узяту напрокат машину. І роблять все це не з обов'язку, а за своїм добрим бажанням, тому що вони хочуть жити в благополучній обстановці, оточенні.

Вони відносяться до обслуговуючого персоналу, будь то працівник пункту оплати мита, офіціантка або касир, так, ніби це перші особи держави. Але вони з повагою ставляться і до своєї власної персони і поводяться відповідно до цього переконання.

22. Мрія прискорює прихід вашого благополуччя

Спочатку ідеї процвітання з'являються у вашій свідомості. Ви, звичайно, можете і випадково набрести на своє благословенне щастя, але справжнє і повне процвітання з'являється лише після того, як ви відтворите їх у своїй уяві.

З того часу, як я поставив перед собою мету, я не переставав мріяти про неї, подумки прагнув до неї, і було потрібно близько двох років, щоб всі мої мрії втілилися в життя. Я щиро вірю, що якщо б я не мріяв, мені б знадобилося, щонайменше, десять років, щоб досягти такого ж результату.

Подібного результату можна добитися, якщо робити всякого роду письмові твердження, заяви, складати карти із зазначенням цілей, - ці та подібні прийоми здатні зробити образ вашої мрії більш зримою, розширити ваше уявлення про неї, адже за допомогою подібних засобів ви фактично програмуєте вашу мету в підсвідомість. А як тільки щось запрограмовано у вашому підсвідомості, воно просто неминуче виявляється в дійсності.

23. Процвітання не має нічого спільного з такими поняттями, як сприятливі можливості, випадковість чи удача

Більшість людей вважає, що процвітання є результатом якихось особливих сприятливих можливостей, випадкової удачі або щасливого збігу обставин.

Це може бути вірним тільки в тому випадку, що ви самі створюєте ці можливості.

Навіть освіта, отримані навички та досвід роботи не так важливі, як ваша свідомість і віра, тому що саме ваша свідомість і віра керують самим процесом освіти, отриманням практичних навичок і досвіду.

24. Процвітання - це не наявність достатку речей. Це образ думок

Спортивні машини, особняки і гроші не створюють процвітання, вони є лише його зовнішнім проявом. Істинне процвітання передбачає характерну спрямованість мислення конкретної людини.

Так само і відсутність грошей, власності та подібних речей - це ще не убогість. Їх відсутність обумовлено просто самою ситуацією убогості. Самі по собі злидні - це певний спосіб мислення, характерна спрямованість думок.

25. Ваш склад розуму може сприяти або досягненню добробуту, або животіння в бідності

Це твердження може стати або самим лякаючим, або відкривати найбільші ваші можливості істиною, доступної вашому розумінню. Виберіть для себе останнє твердження, і ви напевно опинитеся на шляху до благополуччя.

Немає на світі двох людей, які коли-небудь оцінювали одні й ті ж явища однаково. Там, де один вбачає небезпеку, інший бачить для себе можливості. Припустимо, вам надали шанс використовувати сприятливі можливості у вашому бізнесі.

Ви могли б безоглядно кинутися в підприємство без попереднього вивчення стану справ просто тому, що одержимі ідеєю розбагатіти. Ви могли б опинитися в дуже поганій ситуації і втратити великі гроші.

Зовсім інший сценарій проходить, коли вам пропонується наступна ситуація: ви впевнені в собі, ви ретельно опрацьовуєте дану справу і приймаєте правильне рішення. Який варіант ви обираєте - майже цілком визначається спрямованістю вашого мислення (способу мислення), тим, чого ви чекаєте від життя. З усіх коштів, які ви можете використовувати для втілення в життя ідеї процвітання, найбільш могутня - ваш власний розум.

26. Егоїзм - якість, необхідне для справжнього процвітання

Егоїзм - це ваше виключне природне право.

Більшість людей скаже вам, що існує певний моральний імператив, вимогу ставити інтереси більшості вище інтересів однієї людини, що слід жертвувати своїм особистим в ім'я «найвищого добра».

Ця ідея дуже небезпечна для почуття власної гідності, самооцінки, вашого благополуччя і всього вашого життя. Відмова від свого щастя в ім'я інших людей, знайомих або незнайомих вам, зайвий раз підтверджує для вас самих і інших, що ви нікчемні і не варті уваги навіть до самого себе. Це проти самої природи людини і робить вас психічно неповноцінною особистістю.

Всі зусилля, спрямовані на виживання в цьому житті і пошуки щастя, повинні формувати фундамент вашої системи цінностей.

Правильно організувати своє життя вами обраними засобами, так, як ви його бачите, за вашими мірками і поняттями, що таке жити щасливо, отримуючи задоволення від життя, - ось основа цієї системи, і відмова від будь-якого з цих понять завдає шкоди людській особистості. А те, що завдає шкоди одному окремій людині, завдає шкоди всьому суспільству в цілому.

27. Процвітаючі люди не зациклені на ідеї покупок за зниженими цінами

Процвітаючі люди не побоюються купувати речі за справедливою ціною, за принципом рівноцінного обміну цінностей. Хоча вони при нагоді не відмовляються від можливості заощадити свої гроші, економія заощаджень не є єдиною підставою, яким вони керуються, приймаючи рішення про покупку.

Замість того щоб докладати непомірні зусилля в розробці тактики ведення переговорів про купівлю-продаж, у пошуку купонів та інших вигідних способів робити покупки, вони використовують свій час на створення нових, ще більш значних матеріальних цінностей, які служать доказом ще більшого їх процвітання.

28. Немає такого місця на землі, де б не було благоденства

Люди розглядають райони гетто, що кишать заразними хворобами, як вогнища злиднів і вважають, що там немає місця благоденства, але це не так. Благоденством заповнено весь простір, саме повітря навколо нас, воно є навіть в тих місцях, де потреба здається явищем очевидним. Але справа зовсім не в тому, що процвітання там неможливо, а в тому, що люди, що живуть там, не роблять зусиль, щоб його виявити.

Первісні люди вважали, що сонце покидає землю щоночі. Насправді сама Земля відвертається від Сонця. Те ж саме відбувається з благоденством: воно ніколи не покидає нас, це ми часом відвертаємося від нього.

29. Явища благополуччя не мають певних критеріїв оцінки

Всі явища в природі врівноважуються іншими явищами, рівними, за величиною, але діаметрально протилежними за своєю природою: чоловіча стать і жіноча стать, «інь» і «ян», позитивне і негативне. Все, справедливо укладені договори, угоди засновані на принципі безпрограшної гри, або, кажучи по-іншому, на рівноцінному обміні. Термін «негативне - негативне» я використовую лише з метою зробити пояснення більш наочним. Я вірю, що та вища сила, яка створила цей світ, за своєю природою позитивна і добра. «Негативний» або «погане» не є породженням «поганого» бога або світобудови, це всього лише наше власне ставлення до цього «доброго».

Якщо у вас по дорозі в супермаркет спустилася шина, ймовірно, ви вирішите, що це погано. Але той малий, що володіє складом запчастин і робить все, щоб послати свою дочку вчитися до коледжу, можливо, розглядає це як благо.

Я б вважав за краще думати, що вирівнювання моїх зубів виконано погано. Але мій дантист, який ставив мені пластинки, можливо, має іншу точку зору. Нам необхідні протиставлення будь-яких явищ для розуміння їх значення по відношенню до нас. Отже, суть не в тому, щоб філософствувати, даючи оцінку, що добре чи погано, і ставити себе в глухий кут наклеюванням ярликів. Важливо, щоб ви усвідомили, що немає нічого безкоштовного, завжди відбувається рівноцінний обмін.

30. Характер вашого ставлення до грошей визначає, чи здатні ви залучати гроші

Розорені люди зазвичай випромінюють негативну енергію, що створює згубне для грошей середовище. Їх переслідує думка, що вони обмежені у своїх діях відсутністю грошей.

У багатих людей існує позитивне ставлення до грошей. Вони розглядають їх з точки зору можливості дати їм свободу, доставляти насолоду і задоволення.

Негативне ставлення відштовхує гроші, в той час як позитивне - залучає їх до вас.

31. Не завершивши виконання попереднього завдання, не можна переходити до наступного

І поточне завдання треба не тільки закінчити, але і виконати його правильно, щонайкраще. Кожне з них сприяє духовному зростанню, розвиває здібності і розширює вашу самосвідомість. У міру зростання самосвідомості зростає ваш вплив на інших. Як наслідок, зростає міра вашої відповідальності, оскільки ваші нові можливості відповідають їй. Ви починаєте впливати на все більш широке оточення, що веде до ще більш благополучному існуванню.

32. Процвітаючий чоловік не такий, як більшість людей

До нещастя, переважна більшість людей хворі, бідні і нещасливі, живуть, так-сяк зводячи кінці з кінцями, перебиваючись з мовчазним розпачем. День у день за наказом вони виконують ту важку монотонну роботу, якої від них чекають. Вони не вміють мислити самостійно. Їх так довго вчили, ЩО думати, що вони розучилися, ЯК думати. Якщо ви хочете добитися успіху, ви повинні бути людиною, несхожою на цю більшість.

Щоб досягти цього, ви повинні мати здатність критичного мислення. Це те, чого не дано натовпові. Причина тяжкого становища більшості людей криється в тому, що вони не володіють прозорливістю. Це те, що допомогло Біллу Гейтсу стати мільйонером: здатність розгледіти суть речей, до чого багато інших не здатні.

Піддавайте сумніву, що б ви не читали або слухали. Аналізуйте, чому більшість думає так, а не інакше.

33. Ваше добробут буде рости швидко, якщо швидко будете рости ви самі

У міру вашого духовного зростання розвивається ваша самосвідомість. А в міру зростання вашої самосвідомості ви домагаєтеся більшого особистого процвітання. І обмежень в цьому процесі не існує. Ви повинні прагнути до самовдосконалення для того, щоб стати людиною, якій довіряють і кому випало щастя випробувати життєвий успіх.

І думайте по-іншому!

34. Вищі духовні сили можуть лише підказувати, що робити, але діяти доведеться вам

Квакери люблять говорити: «Коли молишся, працюй ногами». Природа обдарувала вас світлом, але тим не менш вам доводиться повернути вимикач, щоб стало ясно. Будувати плани, як досягти успіху, похвальне заняття, але це всього лише плани. Як тільки ви намітили програму намірів, створіть план дій.

35. Коли ви обговорюєте особисте життя інших, ви ввергає себе в тяжкий борг перед долею

Це твердження засноване на побічному прояві закону процвітання про заповнення порожнього простору. Передавати чутки про будь-кого, ставлячи людину в незручне становище, значить уподібнюватися любителю спостерігати непристойні сцени. Ви повинні знати, що цим ввергаєте себе в кармічний обов'язок. Це також відноситься і до перегляду телевізійних програм «реаліті шоу», де людське невігластво використовується в цілях розваги публіки.

36. Процвітання з'являється, коли з душі йде помста

Одна з найбільших перешкод на шляху процвітання виникає тому, що люди утримують в душі образи, помсту, біль. Благополуччя не може жити в серці, в якому таяться подібні почуття. Завзято утримуючи негативні емоції, людина завдає шкоду собі і не залишає шансів для успіху.

Ви повинні пробачити всіх, хто був несправедливий до вас. І, що особливо важливо, ви повинні пробачити ще одній людині. Самого себе. Якщо ви не можете пробачити себе, ви не можете прийняти і ідею благополуччя.

37. Ніколи ви ще не були так близькі до здійснення своєї мрії, як в цей самий момент

На світі немає випадкового збігу обставин, і це зовсім не випадково, що ви відкрили для себе цю серію книг про процвітання. Ви, без сумнівів, людина з мрією, інакше б не поставилися до них так серйозно. Ви отримали знання, як працюють закони процвітання. Тепер ви розумієте, що людина, одержима мрією, насправді здатна підпорядкувати своїй волі весь світ.

Поява багатства і благополуччя обумовлено вивченням секретів, які керують ними. Ви тільки що зробили це. Тепер домагайтеся свого!

Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...