Ваша нишпорка тут !!!

6 порад з ведення переговорів з вашим розумом (++відео)

Змусити себе зробити що-небудь не завжди легко. Чому? Тому що наш розум часто поводиться як дитина.

Чи траплялося вам просити у дитини, щоб вона попрацювала, замість того, щоб грати? Дитина, швидше за все, не схвалить вашу пропозицію і постарається уникнути роботи. Якщо ж у неї це не вийде, вона буде виконувати цю роботу з небажанням і лінню, щоб ви позбулися терпіння і звільнили її від роботи.

Те ж саме відбувається з вашим розумом. Як правильно вести переговори з вашим розумом? Ці переговори повинні бути схожі на переговори з дитиною
У статті ""6 Tips To Negotiate With Your Mind & Have Super Memory" " на сайті Lessoninlife дається декілька порад:

1) Не лайте

Не сваріть свій мозок. Чим більше насильства ви застосовуєте по відношенню до вашого розуму, тим з більшою небажанням він буде працювати.

2) Візуалізуйте мету

Так само, як і дитині, ви повинні показати вашому розуму візуально - яку вигоду він отримає, виконавши роботу. Ви можете пояснити дитині, що, отримавши гарну освіту і домігшись успіху, вона зможе надалі придбати машину, наприклад. Слово "успіх" поки нічого не означає для дитини. Але вона буде знати, що для того, щоб отримати машину, вона повинна добре вчитися. Це буде рухати її в правильному напрямку.

З'ясуйте, де працюють ваші процвітаючі знайомі і яка їхня зарплата. Потім уявіть собі ноутбук вашої мрії, ціна якого дорівнює вашій місячній зарплаті. Бажання придбати його змусить вас піти по стопах своїх знайомих. Ви як би візуально мотивуєте себе.

3) Допомагайте

Якщо ви відправите дитину працювати на сонячному пригріві, а самі в цей час будете сидіти в тіні, потягуючи холодний лимонад, їй може здатися, що ви знущаєтеся над нею і вона припинить працювати. Якщо ж ви будете допомагати дитині, вона виконає ваші вказівки з більшою охотою.

Точно так само ви повинні співпрацювати з вашим розумом. Наприклад, якщо ви читаєте, то читайте, а не витайте подумки в хмарах.

4) Винагороджуйте

Кожна дитина вимагає нагороду, закінчивши роботу. Діти можуть не говорити про це вголос, але вони хочуть заохочення.

Придумайте нагороду для свого розуму. Наприклад, ви можете подрімати протягом 30 хвилин.

5) Підвищуйте інтерес

Діти не люблять домашнє прибирання, воно занадто нудне для них. Але якщо ви розподілите кімнати між дітьми та призначите винагороду за саму чисту кімнату у вигляді тижневого звільнення від прибирання, у дітей з'явиться стимул, їм стане цікавіше і робота буде зроблена в мить ока.

Читаючи книгу, ви можете подавати на місці героїв ваших друзів і знайомих.

6) Не плануйте занадто далеко вперед

Діти ненавидять, коли їм доручають багато справ відразу. Вони будуть до останнього тягнути з першим завданням, щоб не приступати до інших.

Не намагайтеся вирішити декілька завдань одночасно, зосередьтеся на чомусь одному.

Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...