Ваша нишпорка тут !!!

Найефективніші способи зняти робочий стрес (+++відео)

 Більшість українців воліють проводити вечори після роботи в колі сім'ї, а на вихідних їздити за місто. Саме ці заняття більшість респондентів назвали найефективнішими способами розслабитися і позбутися від стресу на роботі. Такі дані були отримані в результаті дослідження міжнародного кадрового порталу hh.ua.

 Майже всі респонденти (82%) говорять про те, що втомлюються після робочого дня, а кожен третій при цьому стверджує, що не просто втомлюється, а дуже сильно вимотується.

 Свою втому більшість опитаних пояснюють особливостями роботи, її кількістю і важкої атмосферою в колективі. Чоловіки частіше говорять про те, що в них складна робота, а жінки - про те, що роботи просто дуже багато і скаржаться на атмосферу в колективі.

 Для того щоб зменшити напругу під час робочого дня найкраще робити маленькі перерви - перекурити, поговорити зі співробітниками, перекусити чи випити кави. Саме цей спосіб вважають найефективнішим більше половини респондентів. Для того щоб відчути себе краще чоловікам також необхідний повноцінний обід, а жінкам прогулянки на свіжому повітрі.

 Найпопулярніші способи відпочити після важких робочих годин - провести вдома тихий сімейний вечір, поспілкуватися з друзями, прогулятися на свіжому повітрі або просто подивитися телевізор і лягти спати.

 Незважаючи на всі зусилля, в кінці тижня емоційну втому відчувають майже всі респонденти (83%), а от повноцінно відпочити від робочих проблем і турбот на вихідних або під час відпустки виходить тільки у половини опитаних (53%). Після важкого тижня найкраще виїхати за місто, посидіти з друзями, провести час з сім'єю і дітьми. Чоловікам для того щоб зняти напругу краще підходить заняття улюбленим хобі або похід у спортзал або, наприклад, поїздка на риболовлю. Для жінок важливіше спочатку добре виспатися, а потім зайнятися шопінгом.


Дані були отримані в результаті опитування зареєстрованих користувачів сайту hh.ua. В опитуванні брало участь 1768 респондентів з різних регіонів України



***
Корисно прочитати

Чи існує зло?
Як навчитися виводити з себе негатив і злість?
Як сказати «Ні» і при цьому нікого не образити?
ЧИ ЗАВЖДИ МАЄ РАЦІЮ ТОЙ, У КОГО БІЛЬШЕ ПРАВ?
Як мотивувати себе
Міри свободи підприємця (+відео)
Що ми робитимемо з хамом?
Не думай про репутацію: ділові поради мільярдера


***
Корисно подивитися


Вчені: Мінімальний стрес збільшує ризик смерті ...




Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...