Ваша нишпорка тут !!!

Як знайти сили на виконання справ? (+++відео)


Варіантів відсутності сил і бажання що-небудь робити існує багато. Ось лише одні з них: чи для вас насправді це не так важливо , як ви собі уявляєте , чи це справа безпосередньо до вас не відноситься , або ж ви робите це не по своїй волі. Для початку вам потрібно гарненько подумати , що є причиною саме у вашому випадку.

Першим кроком буде відповідь на запитання самому собі : «Чому ж я не можу знайти в собі сили для даного завдання ? » Після цього гарненько подумайте над цим питанням і дайте відповідь собі чесно : « Чи потрібно це мені насправді ? » , « Чи багато я витрачу на це свого часу і чи дійсно це важливо для мене? » , « Що я отримаю від виконання цієї роботи? »

Другий крок торкнеться вироблення плану дій ( звичайно , якщо ви дійшли до цього пункту). Адже без конкретного плану вам буде набагато складніше змусити себе виконувати намічені дії , якщо до того ж ви не маєте великою кількістю часу . Тому моя порада полягає в тому , щоб завести щоденник , в якому ви будете чітко проробляти основні пункти плану . Сам план повинен відображати основні дії , вашу мету і кінцевий результат , якого ви досягнете по закінченню цієї справи.

Увага! Щоб розвинути прагнення для виконання ваших намірів, потрібно в першу чергу позитивно мислити і оточувати себе гарними людьми, які будуть завжди допомагати вам і підтримувати на шляху до досягнення ваших цілей. Навколишня обстановка теж робить дуже сильний вплив на вашу мету і бажання її досягти, тому подумайте , що можна було б додати в вашу квартиру або на робоче місце , щоб воно служило нагадуванням вам про те , чого ви хочете досягти !

І найголовнішим я вважаю дуже просту пораду : не треба відкладати справи на завтра, бо «​потім» може знову не захотітися, або просто не вистачити часу, і так буде тривати дуже і дуже довго. А якщо ви все-таки зважилися взятися за справу - починайте прямо зараз, при цьому дуже важливо пам'ятати: « Починаючи з малого , ми самі не помічаємо, як починаємо творити справжні чудеса ». Так що не бійтеся починати свою справу з маленьких кроків, йдіть східчасто, поступово долаючи перешкоди і встаючи на нову висоту.
Ось одна цитата в тему : «Якщо ваш життєвий шлях гладкий - значить, збилися з вірної дороги».
І третє - виробіть в собі систематичність ! Адже це чи не головний крок у виконанні намічених цілей. На закінчення хотілося б підбити підсумок цієї статті. Ми не досягаємо своїх цілей тільки тоді, коли дії, що призводять до цих самих цілей, не доставляють нам задоволення. Без мотивації ми виявляємо в собі лінь. А чим менше мотивація, тим сильніша лінь.

Але ніколи не треба вважати лінь коренем всіх ваших проблем , вона лише наслідок , тому необхідно змінити свої погляди на цю справу. А змінити можна все , просто варто потрудитися і докласти трохи зусиль, і тоді ви всього досягнете ! Завжди пам'ятайте: можна почати з малого , і, рухаючись систематично, поступово розвиваючись на цьому шляху, ви досягнете успіхів у таких своїх справах, про які ви говорили: "На це я вже точно не здатний ».

***
Зверни увагу

***

Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...