Ваша нишпорка тут !!!

Страхи жителів Донбасу. Список (+++відео)

Донецькі журналісти зібрали чутки , які підживлюють учасників проросійських мітингів. Все це почуто від протестуючих . Деякі чутки видаються аж надто дикими , але це не жарт , народ реально вірить і боїться. Страх - основний двигун сепаратистських акцій . Чим тупіша причина для страху - тим сильніший страх і голосніше крики "Путін, допоможи! "

Отже, насолоджуйтеся:

1 . Яценюк сказав , що всіх, хто не буде розмовляти українською - виселять з України .

2 . Американці готують війну в Україні з використанням генетично модифікованих солдатів (почуто журналісткою від перукарки в салоні) .

3 . У Донбас приїхали не прикордонники та армія для захисту кордону. Ні, це переодягнений Правий сектор і бандерівці , які в потрібний момент почнуть різанину росіян в Донбасі (ось чому блокують військові колони, виявляється ) .

4 . Приїхавши в область українські солдати б'ють тих , хто говорить з ними російською мовою.

5 . На підприємстві (при цьому вказується назва) змушують відраховувати частину зарплати на відновлення Майдану і зміст Правого сектора.

6 . Бандерівці скасують допомогу на утримання дитини .

7 . Бандерівців вже бачили в Донецьку, на вокзалі вони запитували як проїхати на площу Леніна (там стоять намети сепаратистів ) і били, якщо їм відповідали не українською .

8 . Наших дітей будуть продавати в рабство до Європи.

9 . В області закінчується інсулін. Всі залежні від нього помруть.

10 . У Донбасі затоплять шахти , щоб захоронити там радіоактивні відходи з США та Європи.

11 . До нас масово завезуть отруєні продукти з США та Європи (мабуть, пішла трансформація чуток про ГМО).

12 . Геї , педофіли і зоофіли візьмуть владу в руки і переженили всіх з усіма.

13 . Бюджетникам залишать одні оклади, всі надбавки приберуть.

14 . У Дружківці (Донецька область) мер лякав народ , що якщо його прибрати - перестануть виплачувати зарплати бюджетникам.

15 . Скоро повальна мобілізація без збереження зарплат і робочих місць.

16 . Бандерівці вже звільняють російськомовних з підприємств .

17 . В армію йдуть наркомани, яким підсипають в чай ​​наркотики, щоб вони підписали всі папери .

18 . Святкування 1 і 9 травня скасують.

Повторюю , це не жарт - це реальні страхи жителів Донбасу , які виходять на мітинги з криками " Росія !"

Ясна річ , є і звичайні для воєнного часу чутки - "все подорожчає , а особливо кухонна сіль " . Дивно , але деякі дійсно вигрібають сіль з прилавків пачками. Напевно, вони не знають, що солі в Донбасі - завались. Якщо все завалиться, дістати сіль вже точно не буде проблемою.

Слух про знесення пам'ятників Леніну також популярний, але він хоч має під собою основу. Зрештою, пам'ятники дійсно знесуть, але навіть найрадикальніші донеччани вважають, що робити це потрібно за рішенням громад .

Окремим страхом і слухом був Саша Білий. Зазвичай його згадували в кінці , коли хотіли остаточно добити співрозмовника і переможно завершити дискусію. Ліквідація Білого сильно вдарила по кремлівських пропагандонам, якийсь час вони м'яли і вирішували , що ж їм робити далі - але вихід знайшли. За новою версією, Сашко був не таким вже поганим хлопцем, бідних захищав, ось тому його свої ж бандерівці і гримнули . Про бандитизм Білого якось забули, що взагалі властиво донецьким, адже частина місцевої еліти складається з таких же бандитів , "підтримують порядок в регіоні".

Чутки в Донбасі завжди поширювалися централізовано. Цим займаються чиновники і керівники великих підприємств - іноді вони самі озвучують небилиці перед телекамерами. Імена їх відомі.

Пишіть в коментарях про чутки , які доводилося чути вам - поповнимо список.

Чутки від читачів :

19 . Жінка на Майдані заробила 8000 гривень ( за іншими версіями від 24 000 до 30 000 гривень) , а коли повернулася , їй довелося лікуватися від наркотиків , все витратила на лікування (кажуть , популярна тітка , в кожному місті , як мінімум , по одній такій ) .

20 . Яценюк віддав американцям золото скіфів.

21 . У Маріуполі віруючі Московського Патріархату вважають, що уніати - розкольники -католики відберуть у них церкву.

22 . У знайомих сина забрали на вчення, повернувся, сидить на стільці, гойдається . Відвезли в лікарню - кажуть , що під наркотиками.

23 . Ті солдати , які стоять під Волновахою, будуть стріляти в спину, щоб ти не тікав до Росії. Тому їх потрібно блокувати (логіки немає , але вона і не потрібна) .

24 . Навколо Донецька викопали окопи і танки підтягують, щоб розбомбити місто .

***

 

Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...