Ваша нишпорка тут !!!

10 успішних персон діляться своїми ключами до успіху з кожним з нас (+++відео)


Ці люди стали успішними не просто так. Для цього у них була причина . Це не просто везунчики, вони працювали і досягли своїх цілей. Саме тому вони пропонують вам десять принципів, що ведуть до успіху .


Річард Бренсон : завжди кидай собі виклик


"Моя найбільша мотивація ? Просто продовжуй тримати себе в тонусі. Я бачу життя як один великий університет , в якому я щодня вчуся чомусь новому , що ще не знав раніше ".

Опра Уїнфрі : вір у себе


"Кожного разу , коли ти визначаєш , чого ти хочеш чи у що віриш , ти перший , хто чує це . Це послання для тебе і інших, про те , чого ти дійсно можеш досягти . Чи не створюй собі обмежень ".

Стів Джобс : не гай свій час даремно


" Ваш час обмежений , тому не розкидайтеся їм , наче за вас його проживає хтось інший. Не потрапляйте в пастки чужих думок. Не дозволяйте шуму чужих думок заглушити ваш внутрішній голос. І що найголовніше , майте сміливість слідувати за своїм серцем та інтуїцією . Вони-то точно знають , чого ви дійсно хочете досягти. Все інше вторинне " .

Біл Гейтс : не бійтеся змін


"Люди завжди бояться чогось. Хіба не були вони налякані винаходом електрики ? Люди боялися вугілля , потім вони боялися двигунів на газу. Завжди існує брак знання , а він веде до страху . З часом люди обов'язково приймуть своїх силіконових братів по розуму " .

Марк Твен : роби це зараз , потім буде пізно


"Двадцять років по тому ви будете більше розчаровані тими речами , які ви не зробили , ніж тими , що ви зробили. Тому підійміть якоря і пливіть геть з бухти безпеки . Наповніть попутним вітром свої вітрила. Дослідіть . Мрійте . Відкривайте " .

Винце Ломбарді : працюй постійно


" Ціна успіху - важка праця , відданість роботі , усвідомлення , що незалежно від того , виграєш ти або програєш , ти доклав максимум зусиль , щоб зробити все можливе для виконання своєї роботи" .

Наполеон Хілл : провали неминучі


"Перш ніж в життя людини приходить успіх , будьте впевнені , він зустрінеться з тимчасовими невдачами і з безліччю провалів. Коли людину наздоганяє поразку , самий простий і логічний шлях - тікати. Що більшість людей і робить " .

Альберт Ейнштейн : будьте творчими


"У мені достатньо від художника , щоб представляти речі у відповідності зі своєю уявою. Останнє також важливо для нас , як і знання. Знання обмежені. А уява охоплює увесь світ ".

Томас Едісон : дій


" Бути зайнятим не завжди означає реальну роботу. Мета будь-якої роботи - це виробництво або благоустрій. Для реалізації ідеї потрібна розрахунок , система , планування , інтелект , гідна мета . Створювати видимість роботи не завжди означає працювати ".

Уїнстон Черчілль : приймай критику

" З критикою не завжди потрібно погоджуватися , але вона завжди необхідна. Вона виконує ті ж завдання , що і біль для людського тіла. Вона привертає увагу до нездорового стану справ " .

***

 

Немає коментарів:

linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...